fbpx
 

Vind en steun jouw lokale artisanale chocolatiers, patissiers en bakkers!

"Not without my chocolate" is een GRATIS dienstverlening, met als doel een glimlach te toveren op het gezicht van jouw vrienden, geliefden en andere lokale helden. Tegelijkertijd steun je chocolatiers, patissiers, bakkers, ijssalons en restaurants uit je eigen buurt. Samen slaan we de handen ineen. #samensterk

 
 

Zoek jouw chocoladelekkernijen

Vind heerlijke homemade chocoladelekkernijen, patisserie, gebak en desserts, die klaar staan om thuisbezorgd of opgehaald te worden. Of geef jouw loved ones een leuke geschenkbon cadeau. Ontdek het hier.

 
 
 

Registratie voor lokale ondernemers

Wil jij door consumenten gevonden worden? Registreer je nu!

Tijdens deze uitdagende tijden is het belangrijk dat je de band met jouw klanten sterk houdt - en dat je misschien zelfs nieuwe connecties maakt! "Not without my chocolate" is bedoeld als extra platform dat jou in contact brengt met (nieuwe) consumenten en "chocolate lovers" die blij worden van ambachtelijke chocoladelekkernijen. Een platform dat consumenten laat zien dat jij met Pasen, Moederdag, maar ook gewoon "zomaar" heerlijke en unieke chocoladeproducten te bieden hebt. En dat ook jij, als creatieve ondernemer, oplossingen hebt bedacht om je producten (online) te bestellen en/of te laten thuisbezorgen of ophalen. Op deze manier kun jij je huidige voorraden promoten onder een nieuwe groep (potentiële) klanten. Als je geschenkbonnen aanbiedt, laat het dan ook zeker weten. Het is eenvoudig en makkelijk. Registreer je hier volledig gratis en zorg ervoor dat mensen je snel vinden!

 

Andere initiatieven

Steun elkaar

Lokale ondernemingen spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Door onze handen ineen te slaan, (digitale) manieren te bedenken om zoveel mogelijk van onze voorraden te verkopen en ondernemende ideëen uit te wisselen, kunnen we elkaar helpen in deze uitdagende tijden. Om deze reden vinden we het belangrijk om succesvolle en creatieve initiatieven te delen, zodat we elkaar inspireren. Samen staan we sterk!

 

 

© Copyright 2020 NotWithoutMyChocolate - All Rights Reserved

 Share #NotWithoutMyChocolate 

email 32 Info@notwithoutmychocolate.com

Powered by Edgius