fbpx
 

"Not Without My Chocolate" is een GRATIS dienstverlening, met als doel een glimlach te toveren op het gezicht van vrienden, geliefden en andere lokale helden. Tegelijkertijd worden lokale chocolatiers, patissiers, bakkers, ijssalons en restaurants bij de consument onder de aandacht gebracht. Samen slaan we de handen ineen in deze uitdagende tijden.

Het initiatief is ontstaan uit de wens om chocolade & patisserie bedrijven te helpen, die hard lijden onder de huidige quarantaine maatregelen. Vooral nu tijdens de Paasperiode, één van de belangrijkste periodes van het jaar voor hen. Er staan enorme voorraden met chocoladelekkernijen die dreigen overbodig te raken. Dit willen we voorkomen door (nieuwe) consumenten ervan bewust te maken dat zij hun chocolade verwennerij ook gemakkelijk en snel kunnen bestellen bij de ambachtelijke lokale chocolademakers.

Online, telefonisch of per e-mail bestellen, thuisbezorging, ophaalmenu's en geschenkbonnen zijn essentieel om de verspreiding van het virus in te tomen en de zaken toch draaiende te houden. Het is ook een gelegenheid om nieuwe kansen te ontdekken of creatieve traditities in het leven te roepen: zoals bijvoorbeeld de thuisbezorging van paaseieren of de paasbrunch door de paashaas himself? wink 

Ook na Pasen zal deze website actief blijven en lokale chocolade- en horeca ondernemingen steunen. Wellicht met wat minder Paashazen, maar met evenveel energie en het doel de zaken draaiende te houden tot alle deuren weer open zullen gaan!

Om dit initiatief mogelijk te maken, werkten 's werelds meest geliefde chocolademerken samen met een Relational Analytics expert met veel expertise in de chocoladewereld.

© Copyright 2020 NotWithoutMyChocolate - All Rights Reserved

 Share #NotWithoutMyChocolate 

email 32 Info@notwithoutmychocolate.com

Powered by Edgius